Şanlıurfa Hipodromu'nda yarış sezonu başladı

Şanlıurfa Hipodromu'nda yarış sezonu başladı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Hipodromu'nda yeni yarış sezonu 7 koşulu program ile açıldı.Sezonun ve günün ilk yarışında iki yaşlı 8 İngiliz tayı,...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Hipodromu'nda yeni yarış sezonu 7 koşulu program ile açıldı.

Sezonun ve günün ilk yarışında iki yaşlı 8 İngiliz tayı, bin 200 metre kum pistte birincilik mücadelesi verdi. Birincilik ikramiyesi 19 bin lira olan koşuyu Selahattin Çizik'e ait ve jokey Mehmet Ali Aktürk'ün bindiği "Bolt Runer" isimli tay kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Genel Saymanı Ercan Emre, koşu sonrası gerçekleştirilen törende, sezonun ilk koşusunu kazanma başarısı gösteren at sahibi Çizik'e plaket verdi. Kazanan tayın antrenörü Serdar Veysel Kaya'ya plaketini Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Adil Tekinalp, ödülünü ise Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Cehdi Advan verdi.

İlk yarışı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz ile Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Erdoğan Temiz ve çok sayıda yarışsever izledi.

Hipodromda 6 koşu daha yapıldı.

Sonbahar dönemi için 14 yarış gününün yapılması planlanan Şanlıurfa Hipodromu'nda, bu süreçte pazartesi ve perşembe günleri toplam 85 koşu gerçekleştirilecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :