Sanatçı Ali Kınık konser verdi

Sanatçı Ali Kınık konser verdi

Ülkücü camianın sevilen sanatçılarından biri olan Ali Kınık Konya Ülkü Ocakları Necmettin Erbakan Üniversite Teşkilatı tarafından organize edilen konserde Konyalı vatandaşlar ve öğrencilerle buluştu.

Ülkücü camianın sevilen sanatçılarından biri olan Ali Kınık Konya Ülkü Ocakları Necmettin Erbakan Üniversite Teşkilatı tarafından organize edilen konserde Konyalı vatandaşlar ve öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen konsere Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini, İl ve ilçe Ocak yöneticileri, Konyalı vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Sevilen Sanatçı Kınık konserinde Feride, Ali Ayşe'yi Seviyor, Bu Şarkı Senindi Unutma, Çal Kemancı, Son Bir Defa gibi birçok sevilen türküsünü seslendirirken, yoğun alkışlarla sahneden ayrıldı.  Konser sonrası açıklamalarda bulunan Ali Kınık, Konya’da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Kınık, “Konya’ya onlarca defa geldim. Her gelişimde aynı duyguları yaşıyorum. Mevlana kenti Konya’da olmaktan burada şarkılarımı söylemekten gurur duyuyorum. Yağmurlu havada alanı terk etmeyip şarkılarımı benimle birlikte seslendiren gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça Konya’da konser vermeye geliyorum. Tekrar geleceğim” açıklamalarını yaptı.

sanatci-ali-kinik-konser--(1).jpeg

ÇİNİ’DEN TEŞEKKÜR

Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini, “ Konya Ülkü Ocakları olarak Sosyal ve Kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu tür etkinlikler hem bizim birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösterirken, vatandaşlarımızla da bir ve beraber olmamızı sağlıyor. Konya’ya gelen ve seslendirdiği eserlerle Ülkücü Camianın gönlünde taht kuran sevilen sanatçısı Ali Kınık’a da Konya Ülkü Ocakları adına teşekkür ediyorum “ dedi.

sanatci-ali-kinik-konser--(2).jpeg

sanatci-ali-kinik-konser--(3).jpeg

Etiketler :