Samsunspor'da 379 gün sonra deplasman sevinci

Samsunspor'da 379 gün sonra deplasman sevinci

- Denizlispor'u deplasmanda 1-0 yenen Karadeniz ekibi, 379 gün sonra dış sahada galip geldi- Teknik Direktör Özköylü:- "Bu galibiyetin iki anlamı var. Birincisi bir yıl sonra deplasmanda galip geldik. İkincisi ise bu sezon ilk kez üst üstte ikinci galibiy


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Denizlispor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, 379 gün sonra dış sahada galibiyet elde etti.

Karadeniz ekibi, 2015-2016 sezonunda 20 Şubat 2016'da deplasmanda Boluspor'u 2-0 mağlup ettikten sonra bir daha dış sahada galibiyet yaşayamadı. Deplasmanda Denizlispor'u 1-0 yenen kırmızı-beyazlılar, hem 3 puan sevincini hem de 379 gün sonra gelen dış saha galibiyetinin mutluluğunu yaşıyor.

Teknik direktör Osman Özköylü, AA muhabirine, alınan galibiyetlerin ligde kalmak adına çok önemli olduğunu söyledi.

Kritik bir galibiyet aldıklarına işaret eden Özköylü, "Bu galibiyetin iki anlamı var. Birincisi bir yıl sonra deplasmanda galip geldik. İkincisi ise bu sezon ilk kez üst üstte ikinci galibiyetimizi aldık. Bu bizleri oldukça mutlu etti. Deplasmandan alınan bu 3 puan takıma oldukça fazla moral verecek. Tabii ki önümüzdeki süreç zorlu, alınacak bir galibiyet yetmeyecek bize, daha çok galibiyetlere ihtiyacımız var." dedi.

Özköylü, ligde alt sıralardaki takımların kazanmaya, üst sıralardaki takımların ise puan kaybetmeye başladığını vurguladı. Daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü, şöyle konuştu:

"Bu dezavantajlı durumu avantaja çevirmeliyiz. Oynanacak her maçın kendi adına önemi ve hikayesi var. İki tane çok önemli maç kazandık. Bu bizi ligde kalma adına çok önemli şekilde motive etti. Lig bitmedi 11 kritik maç oynayacağız. Her biri birbirinden zorlu geçecek."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :