Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

"Play-off hedefine bir adım daha yaklaştık"


SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, sahalarında Vartaş Elazığspor'u 2-1 yenerek play-off hedefine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor maçında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, "Ligdeki sıralamada üstümüzde yer alan takımlar da birbirleriyle oynadı. Enteresan bir puan durumunun ortaya çıkabileceğini düşündük ve isteğimiz oldu. Hedefimize iyice yaklaştık. Bu anlamda çok mutluyuz ve oyuncularımızın mücadelesinden de memnunuz." dedi.

Rakipleri karşısında zaman zaman oyun içinde sıkıntı yaşadıklarını da aktaran Zeren, "Oyuncularımız sonuna kadar savaştı. Play-off hedefine bir adım daha yaklaştık. Artık Adanaspor karşılaşması, bizim final maçlarımızdan birisi. Adana'ya da kazanmak için gideceğiz ve oradan da mutlu döneceğiz diye umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Coşkun Zeren, Nijeryalı futbolcu Chikeluba Ofoedu'nun performansına da değinerek, şunları kaydetti.

"Ofoedu, hafta içi ciddi bir aile sıkıntısı yaşadı. Hatta teknik direktörümüz oyuna alırken bile durumunu sordu, oynamak istediğini söyleyince sahaya sürdü. Tabii ki, o psikoloji ile kötü ve isteksiz oynamış olabilir. Bir veya iki maç herkes böyle kötü oynayabilir. Her oyuncunun böyle bir hakkı vardır. Önemli olan oyuncumuzu kaybetmek değil, kazanmak. Onunla oturup konuşacağız ve sorununu çözeceğiz. Uzun bir lig maratonunda birkaç maç böyle olabilir. Ofoedu'yu kazanırız ve o da bundan sonra sahada gerekeni yapar."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :