Samsun'daki silahlı kavga

Samsun'daki silahlı kavga

Canik ilçesinde iki grup arasında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Canik ilçesinde iki grup arasında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı.

Dün, Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'nde çıkan kavganın ardından gözaltına alınan Kadir D, Gökhan D, Murat D. ve Yunus Emre T, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Ertan D. ise sağlık kontrolünün ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece cezaevine gönderildi.

Dün, Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'nde mobilya atölyesi sahibi Kadir D, yan taraftaki iş yerinde çırak olarak çalışan yabancı uyruklu çocuğu darbetmiş, olayı gören Orhan Aslanbayrak ile Yunus Emre T'nin müdahale etmesi üzerine, baba Murat D. ile oğulları Gökhan ve Ertan D, Aslanbayrak'ı darbetmişti. İş yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra tabancayla geri dönen Aslanbayrak, mobilya atölyesinde çevreye ateş etmeye başlamış, bunun üzerine Ertan D. de pompalı tüfekle ateş açmış, ağır yaralanan Aslanbayrak, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirmişti.

Polis ekiplerince Ertan D, Kadir D, Gökhan D, Murat D. ve Yunus Emre T. gözaltına alınmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :