Samsun TSO’dan dijital pazarlama eğitimi

Samsun TSO’dan dijital pazarlama eğitimi

Samsun TSO Eğitim Vakfı ve kalkınma ajansı arasında imzalanan "Dijital Pazarlama Yolculuğu: KOBİ'ler ve Gençler İçin Dijital Beceri Geliştirme Projesi"...

Samsun TSO Eğitim Vakfı ve kalkınma ajansı arasında imzalanan "Dijital Pazarlama Yolculuğu: KOBİ'ler ve Gençler İçin Dijital Beceri Geliştirme Projesi" protokolü çerçevesinde 15 KOBİ temsilcisi ile dijitalleşme konusunda kendisini geliştirip istihdama dâhil olmak isteyen 10 işsiz gence dijital pazarlama eğitimi verilecek.

Kalkınma ajansının 2023 yılı Katma Değerli Üretim ve İhracatın Geliştirilmesine Yönelik Teknik Destek Programı çerçevesinde, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Eğitim Vakfı ile, "Dijital Pazarlama Yolculuğu: KOBİ'ler ve Gençler İçin Dijital Beceri Geliştirme Projesi" protokolü imzalandı. Protokolü, Samsun TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu imzaladı.

25 genç yararlanacak

Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Başkan Salih Zeki Murzioğlu, proje çerçevesinde Samsun'da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, dijitalleşme konusunda kendisini geliştirmek isteyen 15 KOBİ temsilcisi ile pazarlama konusunda kendini geliştirip istihdama dâhil olmak isteyen 10 işsiz gence günlük 5 saat olmak üzere toplamda 25 saat dijital pazarlama eğitimi verileceğini söyledi. İmzalanan protokolün önemine değinen Murzioğlu yaptığı konuşmada, "Bu istikâmette proje ile dijital pazarlama alanında deneyimli uzmanlardan yararlanmak suretiyle dijitalleşme, geleneksel iş süreçlerinin dijital teknolojilerin kullanımıyla dönüştürülmesi, bu teknolojilerin işletmelerin faaliyetlerini etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olması ve dijital kanallar, araçlar kullanarak ürün ve hizmetlerin tanıtımı, pazarlama stratejilerinin uygulanması ve müşterilerle etkileşimde bulunulması hedeflenmektedir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.