Şampiyonlar altınla ödüllendirdi

Şampiyonlar altınla ödüllendirdi

Genç Milli Taekwondocular İrem Baysal ile Berra Nur Çiftçi, okulları İdeal Koleji Anadolu Lisesinde düzenlenen bir törenle altın ile ödüllendirildiler.

 

Genç Milli Taekwondo Takımı formasıyla Avrupa İkincisi olan İrem Baysal ile Avrupa Üçüncü olan Berra Nur Çiftçi, eğitim-öğretim gördüğü okulları Özel İdeal Koleji Anadolu Lisesinde, okul yönetimi tarafından okul çok amaçlı salonunda düzenlenen bir törenle bir buket çiçek ve altın ile ödüllendirildiler.

Okul çok amaçlı salonunda düzenlenen ödül töreni saygı duruşu ve hep birlikte okunan İstiklal marşıyla başladı.  Daha sonra ise Avrupa Üçüncülüğüne imza atan Berra Nur Çiftçi ile Avrupa İkinciliğine imza atan İrem Baysal’ın spor özgeçmişi ve bugüne kadar elde ettikleri başarıları okundu ve törene katılan öğrencilerden bol bol alkışlandılar.  Başarılı iki sporcu altınla ödüllendirilirken, ödülleri okul yöneticileri verdi. Ödül törenin ardından başarılı sporcular arkadaşlarının yönelttiği soruları cevaplandırdı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ

 Özel İdeal Koleji yöneticileri yaptıkları açıklamada şu sözlere yer veildi:  Okulumuzda her başarı ödülü hak etmektedir. Biz yöneticilerde başarıya imza atan öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Avrupa Taekwondo Şampiyonasında ilk üç’e girerek Avrupa derecesi yapan bu iki sporcumuzu okul yönetimi olarak altınla ödüllendirmeyi uygun gördük. Bu iki öğrencimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.” Ödül töreni yönetici, öğretmen ve başarılı Taekwondocuların birlikte asker selamı vererek çektirdikleri fotoğraflarla son buldu.

sampiyonlar-(1)-001.jpg