Salgında son durum! Vaka sayısı 10 bin birden azaldı

Salgında son durum! Vaka sayısı 10 bin birden azaldı

16 Ocak Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını paylaşan Sağlık Bakanı Koca, son 24 saatte 54 bin 100 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, 136 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 16 Ocak 2022 Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını içeren haritayı paylaştı. Buna göre son 24 saatte 136 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti, tespit edilen yeni vaka sayısı ise 54 bin 100 olarak açıklandı. Dün tespit edilen yeni vaka sayısı 63 bin 967, vefat sayısı ise 177 olarak açıklanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Salgının her döneminde olumsuz propagandalar yapıldı. Aslında bir “salgın” olmadığı veya durumun kat kat fazla kısıtlama gerektirdiği iddia edildi. Süreci makul şekilde yönetme çabası ise bizi bugün normale yaklaştırdı. NE ENDİŞE NE GEVŞEME! Tedbirle, aşıyla bugünü de aşacağız" ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.