Sakarya'daki karbonmonoksit zehirlenmesi

Sakarya'daki karbonmonoksit zehirlenmesi

Ferizli ilçesinde hayatını kaybeden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın cenazesi defnedildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Ferizli ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenen üniversite öğrencisi genç kızın cenazesi toprağa verildi.

Fatma Esra Çelik'in (20) ailesi tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumundan alınan cenazesi, Beşköprü Mahallesi'ndeki Balkan Camisi'ne getirildi.

Hastanede tedavileri süren baba Sebahattin ve anne Reyhan Çelik cenaze törenine katılamazken, ağabeyi Enes Çelik ve aile yakınları burada taziyeleri kabul etti.

Çelik'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Beşköprü Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Bu arada, Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünde okuyan Esra'nın, Söğütlü Çok Programlı Lisesi'nde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında okul birincisi olduğu öğrenildi.

Üç gün önce çalıştığı iş yerinden İstiklal Mahallesi'ndeki evine dönen Enes Çelik, annesi, babası ve kız kardeşinin karbonmonoksit gazından zehirlendiğini fark etmiş, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildiren Enes Çelik de bir süre sonra gazdan etkilenerek bayılmıştı.

Sebahattin, Reyhan, Fatma Esra ve Enes Çelik'i hareketsiz bulan sağlık ekipleri, Esra Çelik'in hayatını kaybettiğini belirlemiş, Sebahattin, Reyhan ve Enes Çelik ise Ferizli İlçe Hastanesine kaldırılmış, Sebahattin Çelik, ilk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesine sevk edilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :