Sakarya'da iki genç kız baygın halde bulundu

Sakarya'da iki genç kız baygın halde bulundu

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Suriye uyruklu iki genç kız yol kenarında baygın halde bulundu. Alınan bilgiye göre, dün Çubuklu Mahallesi...

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Suriye uyruklu iki genç kız yol kenarında baygın halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün Çubuklu Mahallesi mezarlık altı mevkisinde 2 yabancı uyruklu kız çocuğunu yol kenarında baygın halde bulan bir vatandaş, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, N.E. (17) ve R.A'ya (14) ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen çocuklarda herhangi bir darp bulgusuna rastlanmadı. Kontrolün ardından çocuklar, ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Bu arada R.A'nın annesi ve kızların birlikte yolculuk yaptığı öğrenilen aile dostları A.T. (44) de İlçe Jandarma Komutanlığı'na geldi.

Şahısların ifadesine başvuran ekipler, çocukların ailelerinin rızasıyla resmi işlemler için A.T. ile Sakarya Valiliği'ne gittiğini, Kazımpaşa Mahallesi'nde yemek yedikten sonra Çubuklu'dan Serdivan ilçesine giderken yolun ağaçlık alan olması nedeniyle korkup araçtan inerek kaçtıklarını tespit etti.

"Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla ifadesi alınan A.T. daha sonra salıverildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :