Sakarya'da bıçaklı kavga güvenlik kamerasına yansıdı

Sakarya'da bıçaklı kavga güvenlik kamerasına yansıdı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Erenler ilçesinde akaryakıt istasyonundaki bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Büyükesence...

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Erenler ilçesinde akaryakıt istasyonundaki bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Büyükesence mevkisindeki bir akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi araçlarına veresiye yakıt almak istedi, istasyon çalışanı Ş.T. ise bu isteği kabul etmedi. Bu sırada, istasyonun klimalarının bulunduğu alanda iki kişinin tuvalet ihtiyacını giderdiğini gören Ş.T, duruma tepki gösterdi.

Bunun üzerine Ş.T. ile diğer 4 kişi arasında kavga çıktı. Kavgada, şüphelilerden F.K, Ş.T'yi bıçakla yaraladı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, yaralı Ş.T. hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelerek güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Erenler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin kullandıkları aracı yol kenarında terk edip yaya olarak kaçtıklarını belirledi. Ekipler, şüphelileri tarla yolunda yakaladı.

"Kasten öldürme" suçundan aranma kaydı bulunduğu belirlenen F.K. işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Şüphelilerden M.A. yanında bıçak bulundurduğu için hakkında işlem yapıldıktan sonra, diğer iki şüpheli ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, olay anı ve şüphelilerin olay yerinden kaçması, akaryakıt istasyonun güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :