Sakarya Valisi Coş'a AA 2016 Yıllığı

Sakarya Valisi Coş'a AA 2016 Yıllığı

SAKARYA (AA) - Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'a Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan AA 2016 Yıllığı takdim edildi.AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş,...

SAKARYA (AA) - Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'a Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan AA 2016 Yıllığı takdim edildi.

AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, Sakarya Valisi Coş'u ziyaret etti. Yalçıntaş, burada Vali Coş'a AA tarafından hazırlanan yıllığı verdi.

Yıllığın çok güzel olduğunu ve çok önemli olayların yaşandığı 2016 yılının özetlendiğini belirten Coş, "Birbirinden güzel fotoğrafların harika birer örneği olan ve bu yıl yaşadıklarımızın, tarihte de yerini alacak çok önemli hadiselerin bu şekilde ölümsüzleştirilmesi, kitaplıklarda ve hafızalarda sürekli yer edecek şekilde böyle güzel bir eserin hazırlanması hakikaten takdire değer bir çalışma." diye konuştu.

Anadolu Ajansının özellikle 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok güzel yayınlar çıkardığını anımsatan Coş, şunları söyledi:

"(Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi) kitabı. Biz de bu kitaplardan çok dağıttık. Yerli yabancı bilgilerin aktarılması konusunda eğitim kuruluşlarımıza da aktarılması için talimat verdik. Anadolu Ajansı, Kurtuluş Savaşımızdan bugüne kadar olduğu gibi her zaman devletin, milletin yanında, devletin milletin çıkarlarının savunulması, devlet ve millete yönelik tehdit ve tehlikeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi ve küreselleşen dünyada da özellikle yurt dışına sağlıklı, güvenilir bilgilerin aktarılması konusunda çok büyük bir misyon ifa ediyor."

Çalışmadan ötürü Tüm AA çalışanlarını tebrik ve takdir ettiklerini dile getiren Coş, "Bu tür çalışmaların devamını diliyoruz. Tüm olayları tarafsız, objektif bir şekilde, ansiklopedik bir mahiyette yıllık hazırlanması çok büyük bir başarı. Önemli bir hizmet. Bundan ötürü Anadolu Ajansımızı candan kutluyorum." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :