Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Troy hamlesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Troy hamlesi

Ekrem Yüce liderliğindeki Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Gazze'deki zulme karşı yeni bir boykot kararı alarak çalışanların maaş kartlarını milli ödeme yöntemi olan Troy'a geçiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Gazze'de devam eden zulme dikkat çekerek, belediyenin İsrail'e ait markaların ürünlerini kaldırdığını ve boykot kararlarını hızla devreye aldıklarını belirtti.

Yüce, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Gazzeli kardeşlerimize umut olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İsrail'in yaptığı zulme sessiz kalmamak adına belediyemize ait iştirak ve tesislerimizde İsrail'e ait markaların ürünlerini kaldırdık. Bizler bu anlamda her türlü boykot kararını hızla devreye alarak, bu terör devletine karşı hep birlikte mücadele vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yüce, boykot kararlarına bir yenisini daha eklediklerini vurgulayarak, "Mastercard ve Visa'yı boykot ederek bankayla ilgili görüşmelere süratle başladık. Çalışma arkadaşlarımızın maaş kartlarını milli ödeme yöntemi olan Troy'a geçiriyoruz. Gazze'deki masumların feryadı arşa uzanırken, Büyükşehir Belediyesi olarak bu zulme ve işgale karşı çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.