“SAJA” Dünya Mutfağını Konya’ya getirdi

“SAJA” Dünya Mutfağını Konya’ya getirdi

Dünya mutfağı ile Konya mutfağının buluştuğu SAJA Restaurant Ramada Plaza 15. katında hizmete açıldı. Haftanın belirli günlerinde canlı müzik programlarının olacağı 'SAJA' da belli aralıklarla ulusal sanatçı programları da yapılacak.

Otelin en üst katında hizmete giren 'SAJA' Restaurant 150 kişi kapasitesi ile hizmete girdi. Özel dizayn edilen 'SAJA' farklı mimarisi ile göz dolduruyor. Yüksek tavan ve dekorasyona sahip Restaurant, eşsiz şehir manzarası ile dikkat çekiyor. Şef Ali Murat Dikmen'in özenle hazırladığı dünya mutfağı, unutulmuş lezzetler ve Konya mutfağı misafirlerini bekliyor.

saja-dunya-mutfagi-(1).jpg

SAJA Restaurant hakkında bilgi veren Ramada Plaza Yiyecek İçecek Müdürü Ersun Ersoy, “Haftanın belirli günlerinde canlı müzik programlarının olacağı 'SAJA' da belli aralıklarla ulusal sanatçı programları da yapılacak. Restaurant sektörüne yeni bir soluk getirecek olan 'Saja' ya ilk günden talepler gelmeye başladı. Özel yemek programlarına da ev sahipliği yapma adına tüm müşterilerimizi bekliyoruz” diye konuştu. Memleket