Şahin yeni görevine başladı

Şahin yeni görevine başladı

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 3. sınıf Emniyet Müdürü Serdar Şahin, yeni görevine başladı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü iken Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Demirgül'den boşalan göreve atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, Beyşehir Emniyet Müdürlüğü'nde  mesai yapmaya  başladı.

 

Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Narin ile yönetim kurulu üyeleri, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şahin'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Narin, ziyaretinde Şahin'e Beyşehir ile ilçe basın ve medya kuruluşları hakkında bilgiler verdi ve ilçenin genel asayiş durumu istişare edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Şahin ise ilk kez geldiği ve beğendiği Beyşehir'de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Şahin, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde göreviyle ilgili teslim aldığı bayrağı daha iyi noktalara taşımak için gayret göstereceğini  ifade etti.

Şahin, 1974 yılında Tokat'ın Zile ilçesinde doğdu. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde uzun yıllar teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapan Şahin, ardından Hakkari'ye atandı. Buradaki görevinin sona ermesinin ardından 2014 yılı atama döneminde Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Şahin, son atamalar kapsamında Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Şahin, evli ve 1'i kız 2 çocuk babası.

 

Etiketler :