Sahibinin önemsemediği televizyonu polis buldu

Sahibinin önemsemediği televizyonu polis buldu

Polis, başkentte güvenlik güçlerini meşgul etmemek için televizyonunun çalındığını ihbar etmeyen ev sahibine, ele geçirdiği televizyonun IMEI numarasından ulaştı- Ev sahibi Orhan Bulanık:- "Altı üstü bir televizyon diye emniyet güçlerini meşgul etmek iste

ANKARA (AA) - AYKUT KARADAĞ/CANKUT TAŞDAN - Polis, Ankara'da emniyet güçlerini meşgul etmemek için televizyonunun çalındığını ihbar etmeyen ev sahibine, ele geçirdiği televizyonun IMEI numarası aracılığıyla ulaştı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evlerden hırsızlık yaptığını belirlediği Y.B'nin adresine operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan Y.B, emniyetteki sorgusunda son girdiği bir evden televizyon çaldığını ve L.F'ye sattığını itiraf etti.

Bunun üzerine L.F'yi de gözaltına alan ekipler, çalıntı televizyonu ele geçirdi.

Bölgelerinde televizyon çalındığına dair herhangi bir ihbarın olmaması üzerine ekipler, televizyonun IMEI numarasından Orhan Bulanık'a ait olduğunu belirledi.

Bulanık'ı telefonla arayan ekipler, televizyonun bulunduğunu belirterek, Altındağ Emniyet Müdürlüğünden alabileceğini iletti.

- "Altı üstü bir televizyon"

Ev sahibi Orhan Bulanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyonunu bulan polislere teşekkür etti.

Bulanık, "Altı üstü bir televizyon diye emniyet güçlerini meşgul etmek istemediğim için müracaat etmemiştim. Sağ olsun polislerimiz araştırarak çalıntı televizyonun IMEI numarasından bana ait olduğunu buldular. Hepsinden Allah razı olsun." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :