Sahibinden.com'da solucan ilanları yüzde 262 arttı

Sahibinden.com'da solucan ilanları yüzde 262 arttı

Sahibinden.com'un Hayvanlar Alemi kategorisi 2017 Temmuz verilerine göre, geçen yılın aynı dönemine oranla solucan ilanı adedinde yüzde 262 artış yaşandı- 2017 yılı temmuz döneminde en çok solucan ilanı girilen şehirler sırasıyla İstanbul, Ankara ve Balık

İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com'un 2017 Temmuz verileri doğrultusunda geçen yılın aynı dönemine kıyasla solucan ilanlarında yüzde 262 artış oldu.

Şirket açıklamasına göre, başta ABD olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde tarım sektöründe kullanılan Kırmızı Kaliforniya Solucanı son yıllarda Türkiye'de de oldukça rağbet görüyor. Kırmızı Kaliforniya Solucanı'nın gübreleri toprağın dengesini düzenlemesi ve bitkileri beslemesi amacıyla üretilip kullanılıyor.

Gerek tamamen organik olması gerek sağladığı faydalar nedeniyle sıkça tercih edilmeye başlanan Kırmızı Kaliforniya Solucanı gübresi, gerekli koşullar sağlandığında oldukça hızlı elde edilebiliyor. Bakımı ve üremesi kolay olan bu solucanlar hem ev bitkilerinde hem de büyük çiftliklerde kullanılabiliyor.

Sahibinden.com'un Hayvanlar Alemi kategorisi 2017 Temmuz verilerine göre, geçen yılın aynı dönemine oranla solucan ilan adedinde yüzde 262 artış yaşandı. 2017 yılı temmuz döneminde en çok solucan ilanı girilen şehirler sırasıyla İstanbul, Ankara ve Balıkesir oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :