sahibinden.com Stevie Awards'ta 9 ödül aldı

sahibinden.com Stevie Awards'ta 9 ödül aldı

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com, iş dünyasının önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie International Business Awards 2016 tarafından 9 ödüle...

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com, iş dünyasının önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie International Business Awards 2016 tarafından 9 ödüle layık görüldü.

sahibinden.com açıklamasına göre, şirket, bu yıl Stevie International Business Awards'ta 5 farklı kategoride, 2'si altın ve 7'si bronz olmak üzere toplam 9 ödül kazandı.

"Yeni Ürün ve Ürün Yönetimi" kategorisinde, Emlak Endeksi uygulamasıyla "Yılın en iyi tüketici servisi", IOS uygulamasıyla da "Yılın en iyi mobil geliştirme çözümü" dallarında altın ödül kazanan şirket, aynı kategoride "Geçici Numara" ve "Yılın en iyi ürün geliştirme ekibi" ile bronz ödülün sahibi oldu.

Şirket, "Pazarlama" kategorisinde "Mobilden İlan Verme" uygulaması ve "Adres Hep Aynı" kampanyasıyla bronz ödüle layık görüldü.

Öte yandan "Müşteri Servisi", "İletişim ve Halkla İlişkiler" ve "İnsan Kaynakları" kategorilerinde de sırasıyla "Yılın müşteri ilişkileri ekibi", "Dünyayı Kurtaranlar" ve "Hayat Sana Güzel" projeleri de sahibinden.com'a bronz ödül getirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com Üst Yöneticisi Burak Ertaş, şirketin kazandığı ödüllere her yıl yenilerini eklediğini ifade etti:

Ertaş, Türkiye'de e-ticaret sektöründe hem yurt içi hem de yurt dışında en fazla ödül alan şirketlerden biri olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Pazarlamadan ürün geliştirmeye, insan kaynaklarından müşteri memnuniyetine kadar sahibinden.com'un tüm birimlerinde gösterdiğimiz yüksek performansın gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda tescillenmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Başvurduğumuz ilk seneden beri her yıl ödül kazandığımız Stevie International Business Awards'tan bu yıl da 9 ödülle döndük. Yılbaşından bu yana kazandığımız ödül sayısı ise 21'i buldu. Katlanarak artan başarımızda en büyük paya sahip olan ekip arkadaşlarımı bir kez daha gönülden kutluyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :