Sağlık ekibi Afrin görevi için Hatay'a gönderildi

Sağlık ekibi Afrin görevi için Hatay'a gönderildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürlüğünde görev yapan sağlık ekibi, Afrin bölgesinde görev yapmak üzere Hatay'a gönderildi.İl Sağlık Müdürü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürlüğünde görev yapan sağlık ekibi, Afrin bölgesinde görev yapmak üzere Hatay'a gönderildi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgeye personel desteği sağlamak amacıyla Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminde çalışan Kürşat Pınarbaşı, Vahit Apaydın ve Eren Kartal'ın görevlendirildiğini belirtti.

Kurum bünyesindeki 3 sağlık çalışanının Mehmetçiğe ve bölge halkına hizmet vereceğini belirten Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı sürerken, çok sayıda UMKE ve 112 Acil Servis ekibi de bu kritik operasyonda önemli bir görev üstleniyor. Bu vatan için canlarını ortaya koyan ve sınırlarımızı koruyan Mehmetçiğimize bizler de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın sağlıcakla gidip dönmelerini temenni ediyorum. Orada görev yapmak herkese nasip olmaz, Allah yar ve yardımcıları olsun."

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Ali Bakırcı'nın da katıldığı törenle sağlık görevlileri Hatay'a uğurlandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :