Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması! Hangi ilde kaç kişi aşı oldu?

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması! Hangi ilde kaç kişi aşı oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülke genelindeki aşı uygulamasının 25 Ocak Pazartesi'den itibaren il bazında canlı takip edilebileceğini açıkladı. Şuana kadar İstanbul'da 224 bin 472, Ankara'da 122 bin 332, Konya'da ise 29.320 kişi aşı oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de hangi ilde kaç kişinin aşı olduğunu sosyal medya hesabından son dakika açıklamasıyla duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında, ülke genelindeki aşı uygulamasının 25 Ocak Pazartesi'den itibaren il bazında canlı takip edilebileceğini bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, uygulanan aşı sayısının 81 il için ayrı ayrı gösterildiği grafiğe yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "1.200.000’den fazla kişi şu ana kadar aşı oldu. Türkiye’de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul’da 224.000’den fazla kişi aşı oldu" paylaşımını yaptı.

Paylaşımdaki verilere göre İstanbul'da 224 bin 472, Ankara'da 122 bin 332, İzmir'de 76 bin 688, Konya'da ise 29.320 kişi aşı oldu.

İşte o harita

3.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.