Sağlık Bakanı Koca'dan memleketi Konya Kulu’daki depremle ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Koca'dan memleketi Konya Kulu’daki depremle ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da meydana gelen depremle ilgili "Memleketim Konya Kulu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, ekiplerimize herhangi bir olumsuz çağrı bildirilmemiştir" açıklamasında bulundu

Konya güne depremle uyandı. AFAD son deprem verilerine göre Konya'nın Kulu ilçesinde saat 07.58'de 13.57 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Kulu Tavşançalı merkezli depremi 5,1 mv, 4,7 ml büyüklüğünde açıkladı. Kulu ve çevresinde hissedilen ve korkuya neden olan depremle ilgili henüz bir olumsuzluk bildirilmezken Konya Kulu'lu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremle ilgili ekiplerine bir olumsuzluk bir çağrı gelmediğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Memleketim Konya Kulu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, ekiplerimize herhangi bir olumsuz çağrı bildirilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.