Sağlık Bakanı Koca: 750 bin kişi bugün en mutlu anlarını yaşayacak

Sağlık Bakanı Koca: 750 bin kişi bugün en mutlu anlarını yaşayacak

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu: 750.000 kişi bugün, 11 Mart 2020'den sonraki hayatlarının belki de en mutlu anlarını yaşayacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "750 bin kişi bugün, 11 Mart 2020'den sonraki hayatlarının belki de en mutlu anlarını yaşayacak" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "750.000 kişi bugün, 11 Mart 2020'den sonraki hayatlarının belki de en mutlu anlarını yaşayacak." ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise, "Bugün vefat sayımız 53. Çok can yakıcı sayılardan bugünlere geldik. Vaka sayımız 5 bin 12. Bir kez daha gördük; zaferi, yolu kararlı yürüyenler kazanır. Salgın iyice geriledi, yenileceği gün çok yakın" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.