Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu! Koronavirüste bir dönemin daha sonuna gelindi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu! Koronavirüste bir dönemin daha sonuna gelindi

Koronavirüs salgınında vaka sayıları hızla azalmaya devam ederken, maske açıklamasının ardından bir karar daha alındı. Sağlık Bakanı Koca, 2020 Mart ayından bu yana günlük yayınlanan Kovid-19 Tablosunun bugünden itibaren haftalık yayınlanacağını duyurdu

Koronavirüs vaka sayıları hızla azalmaya devam ediyor. Toplu taşıma araçlarında maske kullanımı zorunluluğunun kaldırılmasının ardından bugün bir karar daha alındı. Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğü 2020 yılı Mart ayından bu yana, Sağlık Bakanlığı'nca günlük yayımlanan Kovid-19 Tablosu, 1 Hazirandan itibaren haftalık olarak yayınlanacak.

Türkiye'de ilk koronavirüs vakası 2020 yılının mart ayında tespit edildi. İlk vakanın ardından Sağlık Bakanlığı her akşam günlük vaka tablosunu paylaştı. Günlük vaka sayılarının düşmesi, hayatın normalleşmesinin ardından pek çok kişi artık vaka sayılarını takip etmez olmuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni kararı açıkladı: Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Hazirandan itibaren haftalık olarak, yine http://covid19.saglik.gov.tr adresi üzerinden yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.