Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Bakan Akdağ, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Akçil'in kayınbiraderi Demir'in düğününde nikah şahitliği yaptı

ERZURUM (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'in kayınbiraderi Muhammet Demir'in düğün törenine katıldı.

Bakan Akdağ, Devlet Su İşleri'nin (DSİ) yürüttüğü 24 tesisin temel atma ve açılış töreninin ardından Yukarı Mumcu Caddesi'nde esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

Bir çay ocağında vatandaş ve esnafı dinleyen Akdağ, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında vatandaşın demokrasiye sahip çıktığını ve darbeyi engellediğini belirtti.

Milletin vatan, bayrak aşkıyla tankların önünde siper olduğunu vurgulayan Akdağ, "Siz darbecilere darbe yaptınız. Bu millet sayesinde FETÖ mensubu darbeciler emellerine ulaşamadı. Erzurum, darbeye karşı tepkisini koyan, demokrasisine sahip çıkan şehirlerin öncülüğünü yapmış bir şehirdir. Sizin bu basiretiniz ve dik duruşunuz bütün dünyaya örnek oldu. Allah bu güzel milletimizi başımızdan eksik etmesin." diye konuştu.

Bakan Akdağ, daha sonra Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'in kayınbiraderi Muhammet Demir ile Hilal Nazlı Küçük'ün düğün törenine katıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in kıydığı nikahta, Akdağ ile Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Yılmaz Akçil ve AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı şahit oldu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler