Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Akdağ- "Global bir belayla karşı karşıyayız. Cenab-ı Hak bizi bu beladan muhafaza etsin. Başta milletimizi, ondan sonra komşularımızı, bütün İslam alemini ve dünyayı"

ERZURUM (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, terör saldırılarına ilişkin, "Global bir bela ile karşı karşıyayız. Cenab-ı Hak bizi bu beladan muhafaza etsin. Başta milletimizi, ondan sonra komşularımızı, bütün İslam alemini ve dünyayı" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla baba ocağı Erzurum'a gelen Bakan Akdağ, bayram namazını Ulu Cami'de kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Akdağ, cami çıkışında yaptığı açıklamada, Erzurum'un ramazan ve bayramlarda çok farklı olduğunu belirterek, tüm Türkiye'nin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bu bayramda sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadıklarını belirten Akdağ, şunları kaydetti:

"Bu bambaşkalığı yaşıyoruz. Bir taraftan içimizde sürur var. Bayramın sevincini elbette biz de yaşamak istiyoruz. Bir taraftan da üzüntülerimiz var. Dün de Medine'i Münevvere'de bizleri çok müteessir eden bir patlama hadisesi oldu. Cenab-ı Hak bu ramazanların, bayramların hürmetine inşallah bu zalimlere fırsat vermesin. Tabii bizler milletçe bir arada olacağız. Bütün Müslüman ülkeler bir arada olacağız. Bütün, aslında teröre karşı dünya olarak bir arada olacağız. Böyle bir mesele olduğu artık herkes tarafından anlaşıldı. Global bir bela ile karşı karşıyayız. Cenab-ı Hak bizi bu beladan muhafaza etsin. Başta milletimizi, ondan sonra komşularımızı, bütün İslam alemini ve dünyayı. Mübarek bayram sabahı hürmetine inşallah bu belalardan beri kılsın."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :