Safranbolulu öğrencilerden Anneler Günü'nde anlamlı ziyaret

Safranbolulu öğrencilerden Anneler Günü'nde anlamlı ziyaret

Karabük Safranbolu Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan Murat Akdemir’in ailesini ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Karabük Safranbolu Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan Murat Akdemir’in ailesine Anneler Günü dolayısıyla ziyarette bulundu.

Murat Akdemir'in Beykoz Göksu’daki ailesinin evine gelen öğrenciler, Akdemir'in annesi Nevra ve eşi Nurhayat Akdemir'in Anneler Günü'nü kutladı.

Ziyarette öğrencilerden İnci Bozkurt’un, Murat Akdemir'in annesine yazdığı "Cennetin Cesur Fidanına" başlıklı mektup okundu.

Safranbolu Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Güney, müdür baş yardımcısı Yaşar Başar, öğretmen Nilüfer Kılıç, Okul Aile Birliği üyeleri ve 37 öğrencinin yer aldığı heyet, mektubun çerçevelenmiş halini şehidin babası İsmail Akdemir’e takdim etti.

Murat Akdemir’in eşi Nurhayat Akdemir ile 3 yaşındaki oğlu Muhammed Efe Akdemir’e de çeşitli hediyeler verildi.

Heyettekiler, daha sonra Murat Akdemir’in mezarını da ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Okul Müdürü Recep Güney, 15 Temmuz’un Türkiye tarihinde kara bir leke olduğunu belirterek, Safranbolu’da ismi yaşatılan Murat Akdemir gibi çok sayıda insanın şehit ve gazi olduğunu söyledi.

Güney, "Biz de cennetin ayaklarının altında olduğunu bildiğimiz bir anneyi ve onun şahsında şehidimiz Murat Akdemir’in ailesini ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettikleri için Murat kardeşimizin ailesine çok teşekkür ediyoruz. Onları da müsait oldukları ilk anda okulumuzu ziyaret etmek üzere Safranbolu’ya bekliyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :