Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetindeki Ali Yasak Drej Ali mi?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetindeki Ali Yasak Drej Ali mi?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 'Drej Ali lakaplı Ali Yasak'tan açıklama geldi. Cinayetle suçlanan iki ismin kendi yeğenleri olduğunu belirten Ali Yasak, ismi geçen Ali Yasak'ın kendisi olmadığını bildirdi,

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme. Cinayetin 65 bin liralık alacak verecek tartışması nedeniyle işlendiği kesinleşti. Cinayeti işleyen tetikçinin ise 'Drej Ali' olarak bilinen yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Ali Yasak'ın yeğeni Kadir Yasak olduğu, diğer yeğeni Ali Yasak'ın da orada olduğu açıklandı.

Susurluk davası sanıklarından Drej Ali Lakaplı Ali Yasak'tan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili açıklama geldi. Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Ali Yasak şunları söyledi:

KARDEŞİMLE 20 YILDIR, YEĞENLERİMLE 4 YILDIR GÖRÜŞMÜYORUM

- Avukat Şafak Bey’i öldürdüğü gerekçesiyle iki yeğenimin arandığı doğrudur. Kardeşim Mehmet Yasak'ın oğulları. Ancak ben Mehmet Yasak'la 20 yıldır konuşmuyorum. Aynı şekilde yeğenlerimi de son olarak 4 yıl önce annemin cenazesinde gördüm. Onlarla da hiçbir irtibatım yok.

- Çocuklarımı evlendirdiğimde de kardeşimi de yeğenlerimi de davet etmedim. Aynı şekilde o da kendi çocuklarını evlendirdiğinde beni ve çocuklarımı davet etmedi. Yani hiçbir ilgimiz, alakamız yok. Yeğenimin adının Ali olması nedeniyle, sanki olayı yapan benmişim gibi basında yer alıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.