Sadakataşı'ndan Gazze'ye yardım

Sadakataşı'ndan Gazze'ye yardım

İSTANBUL (AA) - Sadakataşı Derneği, ramazan dolayısıyla Gazze'de 300 aileye kumanya ulaştırdı. Sadakataşı Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Sadakataşı Derneği, ramazan dolayısıyla Gazze'de 300 aileye kumanya ulaştırdı.

Sadakataşı Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya göre dernek, ramazan kumanyalarını Gazze'nin Jabalia, Han Yunus ve Maghazi semtlerinde yaşayan ailelere dağıttı.

Ramazan ayı boyunca bölgede zekat, bayramlık kıyafet ve gıda yardımlarını sürdürecek olan dernek, iftar sofraları da kuracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal, "Gazze'de yaşayan kardeşlerimiz mübarek ramazan ayına bombardıman altında girdi. Bölgede var olan ambargo ve abluka nedeniyle halk acil insani yardıma muhtaç durumda. Gazze'ye yardım konusunda Türk halkı olarak üzerimize büyük bir sorumluluk düşüyor. Dernek olarak kardeşlik bilinciyle hareket ederek ramazan ayı boyunca kardeşlerimize yardım ulaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hayırseverler, "GAZZE" yazıp 2989'a SMS göndererek ya da derneğin internet sitesindeki banka hesapları yoluyla destek olabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler