Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Ocak ayı İl Divan Toplantısını yaptı

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Ocak ayı İl Divan Toplantısını yaptı

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları uzun bir aradan sonra ilk yüz yüze İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın da konuşmacı olarak katıldığı toplantıya katılım oldukça yoğundu.

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Ocak ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın da konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Konya merkez ve taşra ilçelerinden katılım sağlandı. 

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner'in başkanlık ettiği toplantıda, ülke ve dünya gündemi değerlendirildi, 2021 çalışmaları planlandı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları teşkilatımızın divan toplantısına katıldık. Davamızın fedakar, cefakar ve çalışkan hanımlarına yapmış oldukları çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.