Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Akyüz:

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Akyüz:

KONYA (AA) - Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz, "İslam ülkeleri neden bir çatı altında birleşemiyor. Bu işte bir terslik var."...

KONYA (AA) - Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz, "İslam ülkeleri neden bir çatı altında birleşemiyor. Bu işte bir terslik var." dedi.

Akyüz, partisinin Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen Ocak ayı divan toplantısında yaptığı açıklamada, referandum döneminde yürüttükleri siyasetin Saadet Partisi'ne olan memnuniyet ve güveni artırdığını dile getirdi.

Partisinin gerçek bağımsızlığın adresi olduğunu belirten Akyüz, şunları kaydetti:

"Alkol kullanmak haram, çünkü bağımlı yapıyor. Bağımsız olarak yaratılan insanın bir şeye bağımlı olması kabul edilemez. Hadi Almanya'yı 16'ya bölelim. ABD'yi 50 eyalete bölelim. Bizim aklımızla dalga geçiliyor. Dünyanın bir coğrafyasındaki insanlar için bölünme geçerli, bazıları için geçerli değil. Böyle bir politika olmaz. Dünyanın bir tarafındaki ülkeler birleşirken, bir tarafındakiler de birbirinden hızla ayrılıyor. Birbirine karşı kan kusturmayı vazife olarak bilen ve birbirlerinin kanını akıtan Almanya ve Fransa bugün aynı birliğin üyesi oluyor İslam ülkeleri neden bir çatı altında birleşemiyor. Bu işte bir terslik var."

Toplantıya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar'ın yanı sıra partililer katıldı.


Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Akyüz:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :