Saadet Partisi Edirne İl Kongresi

Saadet Partisi Edirne İl Kongresi

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - ''Niye insanlar birbirine silah sıkıyor. Ülkemizde herkes birbirinin kardeşidir. Biz aynı milletin evlatlarıyız.''

EDİRNE (AA) - Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Niye insanlar birbirine silah sıkıyor. Ülkemizde herkes birbirinin kardeşidir. Biz aynı milletin evlatlarıyız.'' dedi.

Kamalak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen partilerinin il kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye ve İslam aleminin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirtti.

Türkiye'de her gün 3-5 fidanı al bayrağa sarılı mezara uğurladıklarını anlatan Kamalak, ''Nereden geliyor bu şehitler. Kiminle savaşıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine rabbim sabır versin. Ama sebepler üzerine durmamız lazım ne oldu bize böyle. Niye insanlar birbirine silah sıkıyor. Ülkemizde herkes birbirinin kardeşidir. Biz aynı milletin evlatlarıyız.'' diye konuştu.

Büyük ve yaşanabilir bir Türkiye'nin ancak el birliğiyle kurulacağını ifade eden Kamalak, Milli Görüş ruhundan uzak olan insanların bunu anlamasının mümkün olmayacağını ileri sürdü.

Kamalak, iktidar ve muhalefet partilerini de eleştirerek Türkiye için çok önemli kararlarda bile birlikte hareket edemediklerini vurguladı.

İktidar ve muhalefet partilerinin önde gelenlerinin ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini ileri süren Kamalak, ''Aslında bunların suçu yok. Ağızları bozuk. Bedenleri bozuk olursa alır doktora götürürsün, tedavi ettirmek için, ağız bozuk olunca ne yapacaksın? Estetik ameliyatı ile ağızlarını tedavi etmek lazım. Sonra da ağızlarına bal sürelim diyorum. ''ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Saadet Partisi iktidarı dışında başka çaresi olmadığını savunan Kamalak, iktidara geldiklerinde ülkenin sorunlarının hepsini çözeceklerini öne sürdü.

AK Parti, CHP ve diğer partilere oy veren vatandaşlara seslenen Kamalak, ''Ne geçti elinize? Ülkenin hangi temel problemi çözüldü. İşsizlik ortadan mı kaldırıldı? 'Ülkemiz bir bütün halinde, kardeşlik ruhu var', diyebilir misiniz?'' şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :