Rize'deki silahlı saldırı

Rize'deki silahlı saldırı

İkizdere ilçesinde kahvehaneye yönelik silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

RİZE (AA) - Rize'nin İkizdere ilçesinde kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişinin ölmesi ve 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili 2 zanlı yakalandı.

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Güneyce köyünde kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda, Mehmet Yaşar Akyıldız ve Abdullah Özkan'ın olay yeri, Ahmet Şahin Akyıldız'ın da hastanede hayatını kaybettiği anımsatıldı.

Yaralanan Orhan Algül, Fatih Işık, İhsan Albayrak, Cemal Oğuz, Hüseyin Yılmaz, Hasan Akay ve Hızır Çakır'ın tedavilerinin Rize'deki hastanelerde devam ettiği belirtilen açıklamada, olayın aydınlatılması için her türlü araştırma ve soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

Olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen 2 kişinin, Rize Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alındığı bildirilen açıklamada, "Olaya karıştığı değerlendirilen diğer şüpheli kişi veya kişilerin kimlik ve eşkal bilgilerinin tespit edilerek yakalanmasıyla ilgili çalışmalar devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

Rize'nin İkizdere ilçesinde dün kahvehaneye, ihale tartışması nedeniyle düzenlendiği öne sürülen silahlı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirmiş, 7 kişi yaralanmıştı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :