Rıza Kandemir Ral GYO Kurarak İnşaat Sektörüne Yatırım Yapacaklarını açıkladı!

Rıza Kandemir Ral GYO Kurarak İnşaat Sektörüne Yatırım Yapacaklarını açıkladı!

Rıza Kandemir Ral GYO Kurarak İnşaat Sektörüne Yatırım Yapacaklarını açıkladı!

Rıza Kandemir Ral GYO kurarak halka arz edeceklerinin ve inşaat sektöründe yeni bir yatırım yapacaklarının haberini verdi. Farklı alanlarda hayata geçirecekleri yatırımların detaylarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Köklü, değerlerini koruyan ve yenilikçi bakış açısıyla gelişen bir şirket olarak çalışmalarını sürdüren Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, GYO’yu kurarak halka arz edeceklerini belirtti.

Rıza Kandemir, Ral Yatırım Holding olarak 2024 yılı için belirledikleri hedeflerden ve yatırımlardan bahsetti. Ral GYO’yu kurarak halka arz edeceklerinin haberini verdi. Viranşehir’de hayata geçmesi planlanan GES ve Hatay için planlanan New Tower projesinin detaylarından da bahsetti.

Rıza Kandemir Ral GYO ile Hedefledikleri Yeni Yatırımın Haberini Verdi!

Rıza Kandemir, “Ral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın kuruluşunu gerçekleştirip 2024 yılı içinde halka arzını gerçekleştirmek de hedeflerimiz arasında yer alıyor.” sözleriyle eğitim ve yenilenebilir enerji sektörünün yanında inşaat alanındaki yeni yatırımlarının detaylarına değindi.

“2023 yılında Şirket gerek hasılat ve kârlılıkta gerek nakit yaratma kapasitesinde başarılı sonuçlar elde etti. 2024 yılında da yenilenebilir enerji projeleriyle değer yaratmaya devam edip sektörde bu alanda öne çıkacağız.” sözleriyle 2024 yılı için hedefledikleri yatırımlara ilişkin açıklama yaptı. GYO’yu kurarak halka arz etmeyi planladıklarının altını çizen Kandemir, inşaat sektöründe yeni ve karlı bir yatırım yapacaklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.