Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a sitem

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a sitem

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mert Günok için duygusal bir özür dileme açıklaması yaptı. Ayrıca, Beşiktaş'tan ayrılığına ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ın dün akşam yollarını ayırdığı teknik direktör Rıza Çalımbay, dün akşam oynanan Alanyaspor maçının ardından kaleci Mert Günok için açıklamalarda bulunmuştu.

Çalımbay, maç sonunda kullandığı yanlış ifade nedeniyle Mert Günok'tan özür dilerken, milli kalecinin değerini vurgulayarak, "Kendisi alınmasın asla. Çok değerli, milli bir kalecimiz. Kendisinden özür diliyorum" dedi.

Ayrıca, Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'tan ayrılığına ilişkin yaptığı açıklamalarda dikkat çeken bir başka nokta da oldu.

Çalımbay, duygu dolu anlar yaşadığı bir süreçte, takımın kendisine sahip çıkmamasından üzüntü duyduğunu belirterek, "Benim üzüldüğüm şeylerden bir tanesi; kimsenin çıkıp 'Rıza Çalımbay bizim teknik direktörümüzdür, sonuna kadar gideceğiz' dememesi oldu. Zaten burada her şey anlaşılmıştı" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.