Ribat'tan teröre karşı birlik çağrısı

Ribat'tan teröre karşı birlik çağrısı

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, Kayseri'de askerleri taşıyan otobüse yönelik bombalı saldırıyı kınadı.

 

Muzaffer Büyük yaptığı yazılı açıklamada, bombalı saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi. Milletimizin dün olduğu gibi bugün de bu topraklarda oynanmak istenen oyunların farkında olduğuna dikkat çeken Muzaffer Büyük, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Milletimiz dün olduğu gibi bugün de, bu topraklarda oynanmak isteyen oyunların farkındadır. Çarşı iznine çıkan askeri, öğrenciyi sivil vatandaşı kalleşçe katleden, ocaklara ateş düşüren terör örgütü, işte bu yüzden hiçbir zaman insan olamayacaksınız! Bu millet canı yana yana da olsa asla ve asla kutlu yürüyüşünden taviz vermeyecektir, birlik ve beraberlikten vazgeçmeyecektir. Kayseri'de, İstanbul'da ülkemizin neresinde olursa olsun, teröre karşı biriz, beraberiz! Tankla, uçakla yapamadıklarını kalleş bombalarla yapacaklarını zannedenler! Başaramayacaksınız! Millet olarak, seferberlik halindeyiz, biriz, beraberiz"