Ribat’tan mazlumlara 'Briket Ev' projesi! 10 TL'lik bağışla bir tuğla da sen koy

Ribat’tan mazlumlara 'Briket Ev' projesi! 10 TL'lik bağışla bir tuğla da sen koy

İdlip başta olmak üzere farklı noktalarda briket ev inşaatı başlatan Ribat İnsani Yardım Derneği'nin ‘’BRİKET EV ‘’projesi ile bağışçılar 6 bin TL bedelle ve 10 TL lik bağışla bir tuğla ile kampanyaya dâhil olabilecek

Ribat İnsani Yardım Derneği'nin ‘’BRİKET EV ‘’projesi ile bağışçılar 6 bin TL bedelle ve 10 TL'lik bağışla bir tuğla ile kampanyaya dâhil olabilecek.

Ribat İnsani Yardım Derneği 3 Kıta 39 ülkede yardım faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Faaliyet gösterdiği coğrafyalarda; her coğrafyanın taşıdığı kendine özgü sorunları ve problemlerin çözümü ile ilgili kalıcı projeler üretmeye devam eden dernek, “İyilikle sevindir” sloganı ile iyiliğin tüm insanlık için olmasını İstiyor.

1.jpg

Ribat Eğitim Vakfı 2012 yılında kurduğu Ribat İnsani Yardım Derneği ile Konya’nın da gururu oluyor ‘’Önce İnsan‘’diyerek çalışmalarına kesintisiz devam eden Ribat, gerçekleştirdiği projeler ile dualar alıyor. Mazlum coğrafyalarda, Ramazan, Kurban organizasyonları İnsani yardım, acil yardım, yetim çalışmaları ve kalıcı eserler gibi birçok alanda faaliyet yürütüyor.

2.jpg

 Şimdi de İdlip başta olmak üzere farklı noktalarda briket ev inşaatı başlatan Ribat:  Proje ile kışın çetin şartlarında sular altında kalan çadırlarda kalan mazlumları briket evlere çıkarmak.

Saha çalışmalarında binlerce aileye ulaşarak gıda kumanyaları, ekmek, battaniye, su, süt, kışlık kaban, mont, bot, atkı bere, eldiven ve hijyen paketleri ulaştırmıştı. ‘’BRİKET EV ‘’projesi ile de bağışçılar 6 bin TL bedelle ve 10 TL lik bağışla bir tuğla ile kampanyaya dâhil olabilecekler.

5.jpg

Ribat Eğitim Vakfı,  İdlip, Resulayn, Cinderes ,Afrin’de ve son günlerde yaşanan sel felaketi nedeni ile Çadırlarda yaşama tutunan mazlumlara özellikle insani yaşam malzemeleri ulaştırmaya devam ediyor.

3 kıta 39 ülkede yardım faaliyetini devam ettiren dernek yine ara vermeden Sudan başta olmak üzere Uganda, Moro, Fildişi, Srilanka’da kuyu açılış programlarına devam ederken görsel ve videoları bağışçılara ulaştırıyor. Hazırlanan prodüksiyon ile ‘’Sefer Tası’’ isimli Tv programı’nda ekranda izleyici ile buluşuyor.

7.jpg

Ribat Eğitim Vakfı Konya merkez ve ilçelerinde ‘’Çocuklar Üşümesin’’ sloganı ile binlerce evladımızı sevindirirken yurt dışı ekibi su kuyuları açılışları ile mazlum coğrafyalarda; Suriye Yardım heyeti de İDLİP başta olmak üzere farklı bölgelerde dualar almaya devam ediyor.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.