RİBAT'dan şehit yakınlarına ziyaret

RİBAT'dan şehit yakınlarına ziyaret

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerin ailelerine yönelik ziyaret gerçekleştirdi.Ribat Eğitim Vakfı Yönetim...

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerin ailelerine yönelik ziyaret gerçekleştirdi.

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, terör saldırılarını kınadı.

Türkiye'nin, birliğin, dirliğin, kardeşliğin yanında olduklarını ilan etmek için şehitlerin yakınlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Büyük, şehitlerin ailelerinin bu millete emanet olduğunu bildirdi.

Büyük, şunları kaydetti:

"Bu bilinçle ailelerimizin bir ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz. Terörün amacı elbette bellidir, Türkiye'nin büyümesinin, ümmetin lider ülkesi olarak, yeniden Müslümanların uyanışına vesile olmasının önü kesilmek isteniyor. Bu çerçevede biz terörün kaynağını da, kime hizmet ettiğini de çok iyi biliyoruz. Sembolik bir anlamı olması için de terörün karşısında olduğumuzu göstermek için Şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte de bu ziyaretlerimiz devam edecektir."

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük'ün başkanlık ettiği heyet, Şehit Arif Demir'in babası Ramazan Demir, Şehit Mustafa Özata'nın annesi Cennet Özata ile Şehit Kemal Yılmaz'ın eşi Nagehan Yılmaz'ı ziyaret etti ve Ribat Eğitim Vakfının yurtlarında kalan gençlerin okumuş olduğu hatimlerin dualarını yaparak, ailelere başsağlığı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :