Ribat şehidin ismini su kuyusunda yaşatacak

Ribat şehidin ismini su kuyusunda yaşatacak

Ribat Eğitim Vakfı Bangladeş ve Arakan'da su kuyuları açmaya devam ediyor. Açtığı bir su kuyusuna Afrin Şehidi Musa Özalkan’ın ismini veren vakıf, şehidin ailesine de bir sürpriz yaptı.

Yurt içi insani yardım faaliyetleri yanında 3 Kıta 39 ülkede yardım organizasyonları gerçekleştirilen Ribat Eğitim Vakfı Bangladeş ve Arakan'da da su kuyuları açmaya devam ediyor..

Açmış olduğu su kuyusuna Afrin Şehidimiz Musa Özalkan'ın adını veren Ribat Eğitim Vakfı, Şehidin ailesine sürpriz yaptı. Abdullah Büyük hocaefendi de Şehidin babası Selahattin Özalkan'a 'Musa Özalkan su kuyusu' açılışına dair tablo hediye etti.
Şehidin baba Selahattin Özalkan Ribat İnsani Yardım Derneği merkezini ziyaret ederek, "Böyle bir sevinci bizlere yaşattığınız için minnettarız. Ribat'ın hizmetlerini yakından takip ediyorduk. Böyle bir projede oğlumuzun adını görünce çok mutlu olduk. Davetiniz, oğlumuz adına düşündüğünüz bu projedeki vefa ve hassasiyetiniz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şehidimizin adı her yerde elhamdulillah. Rabbim devletimizden razı olsun. Sizlere güç kuvvet versin" dedi.

untitled-2.jpg

Etiketler :