Ribat Ramazan'da yüzleri güldürüyor

Ribat Ramazan'da yüzleri güldürüyor

Yurt içi ve yurtdışı çalışmaları ile adından söz ettiren Ribat Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Ribat İnsani Yardım Derneği her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da dünyanın birçok bölgesinde mazlumların yüzünü güldürmek için çalışıyor.

 

Ramazan öncesinde Sudan'da su kuyuları açmaya devam eden Ribat İnsani Yardım Derneği bu Ramazan ayında dünyanın birçok mazlum coğrafyasında yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Konya'da Ribat Aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşan Ribat İnsani Yardım Derneği de Moro'da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor.  Yurt içi ve yurtdışı çalışmaları ile adından söz ettiren Ribat Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Ribat İnsani Yardım Derneği Ramazan ayında dünyanın birçok bölgesinde mazlumların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ramazan öncesinde çalışmalarına başlayan ve Sudan'ın birçok bölgesinde yapılan su kuyusu açılışında, halk yöresel danslarla sevgi gösterisinde bulundu. Açılan her su kuyusu bölgede yer alan köylerdeki binlerce insanın ihtiyacını karşılayacak. Bölge halkı ise açılış yaptığı duada Türkiye'yi unutmayarak, "Bizler, yapılan bu iyilikleri asla unutmayız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün Türklerden Allah razı olsun. Yaptıkları işlerde Rabbim kolaylık versin." dedi. Ribat Aşevi aracılığıyla da Ramazan ayı öncesinde yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturan Ribat, Konya'da merkeze ve taşra ilçeler ile köylerde gıda dağıtımlarını devam ettiriyor. Aşevi Müdürü Ali Sakman, "tüm hayırseverlere teşekkür ederek emanetlerini sahiplerinize ulaştırmaya devam ediyoruz" dedi.

ribat-ramazanda-yuzleri--(3).jpg

"YAPTIĞIMIZ HER FAALİYET BİNLERCE YETİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR"

Ramazan ayında Sudan'da İnsani Yardım gönüllüleriyle dünyanın birçok mazlum coğrafyasına ulaşmaya çalıştıklarını aktaran İnsani Yardım Derneği Başkanı Seyit Duman, farklı etkinliklerle yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürdüklerini bildirdi.

ribat-ramazanda-yuzleri--(6).jpg

Öte yandan Ribat İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayında, Sudan başta olmak üzere, Filistin, Bosna, Arakan, Kafkaslar, Balkanlar ve Afrika'nın birçok ülkesinde yardım faaliyetinde bulunurken bazı müslüman ülkelerde ise ayni ve nakdi yardımlarının yanında eğitim ve kültür çalışmalarına da ağırlık veriyor. 

ribat-ramazanda-yuzleri--(7)-001.jpg

ribat-ramazanda-yuzleri--(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler