Ribat İnsani Yardım Derneğinden Sudanlılara gıda yardımı

Ribat İnsani Yardım Derneğinden Sudanlılara gıda yardımı

HARTUM (AA) - Ribat İnsani Yardım Derneği Sudan'daki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.Ribat'ın Sudan Koordinatörü Yusuf Duman, AA muhabirine açıklamasında,...

HARTUM (AA) - Ribat İnsani Yardım Derneği Sudan'daki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Ribat'ın Sudan Koordinatörü Yusuf Duman, AA muhabirine açıklamasında, ülkenin Seleme, Kelekle ve Bahri bölgelerinde bin aileye gıda kolisi dağıttıklarını söyledi.

Hayırseverlerin yardımlarını bin aileye ulaştırdıklarını anlatan Duman, gıda dağıtımlarının ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti.

Duman, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz dağıtımları bu sene de yapmanın mutluluğu içindeyiz. Dağıtılan gıda paketleri, ramazan ayı öncesinde ulaştığımız ailelerin bir nebze de olsa yüzünü güldürecektir. Bu ayda, özellikle yetim çocukların yüzünün gülmesi için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Sudanlı ihtiyaç sahibi Ayet Hatice de (53) Müslümanların ramazanda birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, "Türkiye'de bizleri unutmayan kardeşlerimize binlerce selam olsun. Bu gıda paketiyle mutfağım bir müddet boş kalmayacak." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler