Ribat bu Kurban Bayramı'nda da takdir topladı!

Ribat bu Kurban Bayramı'nda da takdir topladı!

Ribat, yıllardır gerçekleştirdiği insani yardım organizasyonları ile iyilikle sevindirmeye devam ediyor.

Bu kurbanda da bayram nedeniyle uzak diyarlarda görev alan Ribat çalışanları ve gönüllüleri kendilerini  bekleyen ihtiyaç sahiplerine sadece kurban eti ile değil, İslam dünyasının mağdur, mahzun, mazlum aynı zamanda yetimlerine de kavuşarak onları unutmadıklarını  gösteriyor.

Ribat, uzak coğrafyalarda bu kurbanda da kurban bağışlarını yapan bağışçılarının kurbanlarını keserek yine kurban videolarını ve görsellerini sahiplerine ulaştırararak takdir topladı.

Sudan'da bu kurbanda da yaşanan sel ve zor imkanlara rağmen kusursuz bir yardım organizasyonunu geride bırakan ekip Ayasofya ve ümmetin emaneti Mescidi Aksa'yı da unutmadı.

Ribat, kurban için bulunduğu sürede de saha çalışmaları gerçekleştirerek kardeşlerinin hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam ediyor.

Ekmek fırını cami, Kur'an kursları, mescit, su kuyuları, eğitim merkezleri, meslek edindirme kursları, yetimhane, kız ögrenci yurtları gibi birçok projenin temelleri de kurban organizasyonlarında sağlıyor.

Dernek, sadece yurt dışında değil yurt içinde de özellikle Konya'da yine kurban faaliyeti gerçekleştirerek mobil ekipleri ile deri et sakatat bağışlarını da kabul etti.

whatsapp-image-2020-08-05-at-11-57-251.jpegwhatsapp-image-2020-08-05-at-11-57-252.jpegwhatsapp-image-2020-08-05-at-11-57-25.jpeg

Etiketler :