Rekor transfer! Cristiano Ronaldo resmen Al Nassr’da

Rekor transfer! Cristiano Ronaldo resmen Al Nassr’da

Portekizli dünya yıldızı futbolcu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr takımına transfer oldu.

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr takımına 2 buçuk yıllığına transfer oldu.

2022 Dünya Kupası öncesinde Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun yeni durağı belli oldu. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaşma sağladı. Transfer, kulübün resmi sosyal medya hesabından duyurulurken, 37 yaşındaki yıldız Haziran 2025'e kadar geçerli 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

CBS Sports'un haberine göre, 37 yaşındaki Ronaldo Al-Nassr'da yılda 75 milyon dolar (61.1 milyon £) kazanacak ve oyunculuk kariyerinin 2024'te sona ermesinin ardından takımın elçisi rolüne geçecek.

Ronaldo'nun, Al-Nassr'da ticari anlaşmalarla birlikte ise yıllık 200 milyon euroya yakın bir gelir elde edeceği belirtildi.

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'ın formasıyla ilk açıklamasında, "Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım" dedi.

ronaldoo.jpg

"YENİ EVİNE HOŞ GELDİN RONALDO"

Al Nassr'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ise şu ifadeler kullanıldı:

“Tarih yazılıyor. Bu, kulübümüze daha da büyük başarılar elde etmek için ilham vermekle kalmayıp, ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kız çocuklarına kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için ilham verecek bir imza. Yeni evine hoş geldin Ronaldo.”

Cristiano Ronaldo resmen Al Nassr’da

Cristiano Ronaldo resmen Al Nassr’da

ronaldo-alnassr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.