Rekabet Kuruluna başvuru

Rekabet Kuruluna başvuru

ANKARA (AA) - İpragaz tarafından Total Turkey Pazarlama AŞ'ye ait belirli varlıkların devralınması işlemi için Rekabet Kuruluna başvuruldu.Rekabet Kurumunun...

ANKARA (AA) - İpragaz tarafından Total Turkey Pazarlama AŞ'ye ait belirli varlıkların devralınması işlemi için Rekabet Kuruluna başvuruldu.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Total Turkey Pazarlama AŞ'ye ait belirli varlıkların İpragaz AŞ tarafından devralınması işlemine ilişkin Kurula başvuruda bulunuldu.

Fransız enerji şirketi Total, geçen yılın eylül ayında Türkiye'deki bazı faaliyetlerini 325 milyon avroya Demirören Grubu’na devretmek üzere satış anlaşması imzaladığını açıklamış, satış anlaşmasının, şirketin Türkiye'deki istasyon ağını, ticari faaliyetlerini, ikmal ve lojistik varlıklarını içerdiğini duyurmuştu.

Açıklamada, ayrıca Fransız şirketin devir işleminin tamamlanmasını takiben, ayrı bir şirket çatısı altında bir araya getirilecek madeni yağ ve kokusuz LPG faaliyetleri ile Türkiye pazarında varlığını sürdüreceği belirtilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :