Rehabilitasyon merkezinde yangın! 200 hasta tahliye edildi

Rehabilitasyon merkezinde yangın! 200 hasta tahliye edildi

Bursa İnegöl'de bir rehabilitasyon merkezinde yangın çıktı. Büyük panik yaşanan merkezdeki 200 hasta tahliye edilirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinin yatakhane bölümünde yangın çıktı. Hastalar tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'ün Karalar Mahallesi'nde 3 katlı bir rehabilitasyon merkezinde hastaların yatakhanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören görevliler, yaklaşık 200 hastayı tahliye etmek için yoğun çaba sarf etti.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer katlara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu merkezde hasar oluşurken, sağlık ekiplerince sağlık kontrolünü gerçekleştirilen hastaların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

reeee.jpg

reeeee.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.