Ramazan'da et fiyatları artıyor! Kasaplar odasından açıklama geldi

Ramazan'da et fiyatları artıyor! Kasaplar odasından açıklama geldi

Pek çok gıda kaleminde art arda zamlar yaşanırken üzerine gelmesi beklenen Ramazan zamları tüketicileri kara kara düşündürüyor. Afyon Kasaplar Odası Başkanı Yörük, müdahale edilmezse fiyatların 110 liraya kadar yükseleceği uyarısında bulundu

Yüksek enflasyon nedeniyle art arda gelen zamlardan bunalan vatandaşlar, Ramazan ayında gelecek zamlardan endişeli. Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, Ramazan ayında et fiyatlarının 100 liranın üzerine çıkacağını belirterek, "Ramazan ayı içerisinde, müdahale edilmezse 105-110 TL civarına geleceğini tahmin ediyorum" dedi.

ET VE SÜT KURUMU FİYATLARI KASAPLARA YANSIYACAK

Türkiye'nin et ihtiyacının önemli bir kısmının karşılandığı Afyonkarahisar'da, Et ve Süt Kurumunun et fiyatlarının kasaplardaki fiyatlara da yansıması bekleniyor.

KARKAS KESİM FİYATI 92-94 LİRAYI BULDU

Başkan Yörük, "Türkiye'nin gıda alanında son 10 yılda son derece geriye gittiğini belirterek, erkek dana karkas kg kesim fiyatı 92-94 TL civarını bulmuştur. Ramazan ayı içerisinde, müdahale edilmezse 105-110 TL civarına geleceğini tahmin ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.