Ramazan coşkusu devam ediyor

Ramazan coşkusu devam ediyor

Novada Outlet Konya’da birbirinden eğlenceli etkinlikler ile Ramazan coşkusu devam ediyor

Konya’nın yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Konya, birbirinden eğlenceli aktivitelerle, misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. Açıldığı günden bu yana hemen hemen her gün, kostüm karakterleri,  çocuk kulübü etkinliklerini, çizgi film karakterlerini çocuklarla buluşturuyor ve çeşitli gösteriler düzenleyerek minik ziyaretçilerini eğlendirmeye devam ediyor.

Novada Outlet Konya, Ramazan etkinlikleri kapsamında Hacivat Karagöz, Meddah Orta Oyunu, İllüzyon Gösterisi, Aşuk ile Maşuk, Grup Taç gösterisi ve Fasıl, Türk Sanat Müziği vb. gibi Ramazan dinletileri ile iftar öncesi ve iftar sonrası dolu dolu bir program ile ziyaretçilerini ağırladı.

Konya’nın yeni çekim merkezi Novada Outlet Konya, Beyaz Kortej ekibi ile bu hafta misafirlerine yine keyifli anlar yaşatacak. Enstrümanları, kostümleri ve Showları ile 7’den 70’e herkesi eğlendirecek olan Beyaz Kortej ekibi 6-10 Temmuz tarihleri arasında iftar öncesi ve iftar sonrası yapacakları gösteriler ile Novada Outlet Konya’nın ziyaretçilerine alışveriş yaparken eğlenme imkanı sunacak.