Ramazan Bayramı'na doğru

Ramazan Bayramı'na doğru

KONYA (AA) - Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için belediye olarak tüm hazırlıkların tamamladığını...

KONYA (AA) - Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için belediye olarak tüm hazırlıkların tamamladığını bildirdi.

Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki tüm vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

Bayram öncesi Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere tüm birimlerin ilçe içerisindeki düzenleme temizlik gibi çalışmalarını tamamladığını aktaran Oğuz, şunları kaydetti:

"Ayrıca bayram sürecinde oluşabilecek olumsuzluklar için nöbetçi ekiplerimiz görevleri başında olacaklar. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve ilçeye bayram nedeniyle gelen misafirlerimiz, ilçemizin önemli bir yeri olan Sırçalı Sosyal Tesisleri ve mesire alanını bayram sürecinde gezebilecekler. Vatandaşlarımız bayram sürecinde oluşabilecek sorunlar için 03324471230 Nolu telefon ve 05384520900 Nolu whatsapp hattına ulaşarak bilgi verebilirler."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :