Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor

KONYA (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.MÜSİAD Konya Şube...

KONYA (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, şube binasında yapılan programda, terör saldırlarında hayatını kaybeden şehitlere rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Türkiye'nin dünya coğrafyasında önemli bir konumda olduğuna işaret eden Şimşek, "Zamanında dedelerimiz savaşlarda belli bedeller ödemiştir. Bugün de bizler yapılan hain saldırılarla ödüyoruz. Gelecek nesillerimiz için bazı bedeller vererek saldırılara göğüs germek zorundayız." dedi.

Şimşek, savaşın kötü bir şey olduğunu ancak ülkesini savunmayı göze alamayan toplumlar helak olduğunu dile getirdi.

Terör örgütünün asıl amacının hayatı durağanlaştırmak olduğunu belirten Şimşek, "Her yıl Ankara'da düzenlediğimiz Konyalılar İftar Buluşması programımız İstanbul Havalimanındaki hain saldırı ve Konyalı bir askerimizin şehit düşmesi aynı güne denk gelmiştir. Bunun için programımızı iptal etmeyi düşündük. Ancak yaptığımız istişareler sonucunda programımızı iptal etmemeye karar verdik." diye konuştu.

Bayramlaşma programa Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, çeşitli oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Konya Şube üyeleri ile davetliler katıldı.

Ramazan Bayramı kutlanıyor

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler