Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor

KAYSERİ (AA) - Hacılar ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.15 Temmuz Şehitler Parkında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Hacılar ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler Parkında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Hacılar ilçesinde vatandaşların yoğun katılım sağladığı bayramlaşma programının geleneksel hale geldiğini söyledi.

Haklı davalarında Türkiye'nin geleceğine hep beraber yürüdüklerini belirten Yıldız, "Bakın şu an da Ankara'dan İstanbul'a bir yürüyüş tertip edildi. Bir organizasyon yapıldı. HDP özellikle Kandıra'da karşılayacağını ve bu yürüyüşe destek vereceğini açıkladı. Önceki gün Kandil dağlarından bu yürüyüşe destek açıklaması yapıldı. Şimdi kim hangi safta, Türkiye'nin geleceğini mi, yoksa Türkiye'nin gerisine mi doğru yürüdüğünü mutlaka bilmesi lazım." dedi.

Hacılar Kaymakam Vekili Erkaya Yılrık da, ramazan ayında oluşan manevi iklimin 12 ay boyunca devam etmesi gerektiğini dile getirerek, "Tüm manevi hasretleri taşıyan Anadolu'nun tüm yürekli insanlarının buluştuğu Kayseri'de bu inanç ile düşünce ile insanlarımız bu ayda yaşamış olduğu her türlü hayrı ve güzelliği bundan sonrada devam ettirecektir." diye konuştu.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de, bayramın tüm İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temennisinde bulundu.

Bayramlaşma töreni, Hacı Ali Çakıcı'nın Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın duası ve protokolün vatandaşlarla bayramlaşmasıyla son buldu.

Törene Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Metin Karataşlı, AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :