Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde bayramlaşma töreni ilçe protokolü ve vatandaşlar arasında yapıldı. Belediyeye ait Hacı Hasan Bor Parkı'nda gerçekleşen...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde bayramlaşma töreni ilçe protokolü ve vatandaşlar arasında yapıldı.

Belediyeye ait Hacı Hasan Bor Parkı'nda gerçekleşen törende konuşan Kaymakam Yasin Özcan, bayram programına teşrif eden herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Bayramların, huzurun, birlikteliğin ve kardeşliğin yaşandığı en güzel günler olduğunu söyleyen Özcan, "Tüm İslam aleminin de olduğu gibi vatanımızda ve ilçemizde de ramazanımız birlik ve beraberlik içerisinde yaşandı. Bir ramazanı daha geride bıraktık. İnşallah önümüzdeki ramazanlara sağlık ve mutluluk içerisinde ulaşmayı Allah'tan diliyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ömer Açıkel de, Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde bitirdikleri için Allah'a şükrettiklerini ve Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Bu bayramda da vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Açıkel, şöyle devam etti:

"Rabbim, hepimizi sağlık sıhhat afiyet içerisinde çocuklarımızla ve sevdiklerimizle beraber nice ramazanlara ve bayramlara kavuştursun inşallah. Bu vesileyle hepinizin bayramını canı gönülden kutluyorum büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler